De Thermomix

12 onmisbare keukenapparaten in één toestel

De Thermomix van Vorwerk is een innovatieve keukenrobot die zorgt voor een ware revolutie in de keuken. Het apparaat vervangt 12 onmisbare keukenapparaten in één toestel. Hij weegt, mixt, maalt, kneedt, stoomt, roert, emulgeert en nog veel meer.
Wens je een Thermomix te kopen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ze in stock of je kiest voor een gratis levering over heel de Benelux! Ik geef gratis de basisdemo bij je thuis of kom deze demo volgen in mijn kookatelier.

Met dit toestel worden je culinaire mogelijkheden eindeloos en dit in een razendsnel tempo!

TM5 versus TM6

Momenteel zijn er twee versies van de Thermomix beschikbaar:

De TM5, prijs € 1100

De TM6, prijs € 1269

Meer info op deze pagina!


Organiseer je bij u thuis een demo dan kan krijg je een mooie silicone bakmat van thermomix. Per verkocht toestel op je demo krijg een aankoopbon van € 25 met een maximum van 3 bonnen.

voorwaarden voor de gastvrouw / gastheer

1. de demo moet bij de gastvrouw/-heer thuis plaats vinden
2. er moeten min. 3 gasten met een verschillend domicilieadres de demo bijwonen
3. de verkopen moeten tijdens de demo afgesloten worden

TM6

De TM6, het vernieuwde model van de TM5 kost € 1269.
Tijdens de maand september  kan je een 2de beker aankopen aan de helft van de prijs. Dus een korting van € 122,50!
Dankzij de interne wi-fi verbinding maakt u een rechtstreekse verbinding met Cookidoo via het scherm van het toestel. Dit opent de deur tot duizenden inspiratievolle recepten.d
  • de verbeterde zoek- en planfunctie
  • de meertalige interface
  • het wereldwijde aanbod
  • de handige weetjes, tips&tricks en thema pagina’s
  • de app en share mogelijkheden

TM5

De TM5 kan nog steeds aangekocht worden.
Prijs € 1100. In de maand augustus krijg je er gratis een 2de beker bij! (waarde € 245)
Koop je er de Cook-Key bij dan kan je het toestel via Wifi verbinden de Cookidoo, het internet platform van Thermomix. 
Zo krijg je toegang tot meer dan 50 000 recepten.
De Cook-Key kost  € 129.

krediet 0 % interest!

Tijdens de maand september kan je de TM6/TM5/DUOPACK aankopen op krediet met 0 % interest voor aankoop op 12 maanden.
Ik ben in het bezit van het certificaat van kredietbemiddeling en heb het recht om een krediet aan te bieden.
Let op, geld lenen kost ook geld!

De Thermomix doet alles voor jou

Voorreinigen

Het afwassen na het eten wordt een snel en soepel proces. Doe ong. 1000 g water en een druppeltje afwasmiddel of 50 g azijn in de mengbeker, start de modus en de Thermomix® zal zichzelf voorreinigen.

Waterkoker

Gebruik de waterkoker modus om water op te warmen voor een kopje thee. Kies de temperatuur en de Thermomix® zal het precies voor u verwarmen en u laten weten wanneer het doel bereikt is. Stel de temperatuur in op 70ºC voor witte thee, en op 80ºC voor groene of zwarte thee.

Langzaam garen

'Slow Cooking' in de Thermomix® kookt gedurende een langere periode dan gewone recepten, waardoor de volle smaak van de ingrediënten tot zijn recht komt. Stukjes vlees worden zacht en sappig na langzaam koken in de Thermomix®. Kies voor zuinige stukken vlees, zoals varkensschouder, lamsschouder, runderborst of kippendijen, en geniet van het resultaat.

Sous-vide

Met de Sous-Vide modus kunt u ingrediënten naar uw voorkeur koken, elke keer perfect. Het voedsel wordt in een hittebestendige, verzegelde zak vacuüm verpakt en op een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur in een waterbad klaargemaakt. Deze methode houdt alle smaak- en voedingswaarden van het voedsel vast.

Fermentatie

Gebruik de fermentatie modus om yoghurts, kazen of een gistdeeg te maken in een Varoma gerecht. Stel de tijd in tot 12 uur met een temperatuur tussen 37-70ºC. Gebruik constante temperaturen om direct in de mengbeker te gisten of om een warme omgeving in de Varoma boven het water in de mengbeker te creëren.

Gesloten modi

Naast de open modi, die beschikbaar zijn wanneer u over het startscherm veegt, kunt u ook de Hoog Temperatuuur-modus en de Suker Stadia-modus in de Guided Cooking recepten vinden. Deze twee gesloten modi zijn direct aan de recepten gekoppeld, omdat het succes wordt gegarandeerd door het gebruik van specifieke ingrediënten en hoeveelheden.

Mixen

Fruitsorbets of cocktails, eventueel met gemalen ijs? Geen probleem voor de Thermomix.

Hakken

De Thermomix hakt bliksemsnel je uien, knoflook, kruiden, vlees, noten, enz ...

Verpulveren

Je maakt van suiker in een paar seconden poedersuiker, puur of gearomatiseerd met kaneel- of vanillestokken.

Fijnraspen

Bliksemsnel grof of fijn: parmezaan, aardappelen of paneermeel. Zo heb je altijd de gewenste hoeveelheid vers bij de hand.

Kneden

Ga niet meer naar de bakker maar bak zelf je eigen koeken en brood naar jouw smaak en bespaar heel wat geld. Op de deegstand kneedt de Thermomix moeiteloos zware degen voor brood en koeken.

Roeren

Gedaan met aan het fornuis te staan. Op de stand  wordt zachtjes omgeroerd zoals je met de hand bijna niet kunt. Ook meer delicate ingrediënten (zoals bijv. noedels en vlees) blijven zo op hun geheel, zeker als je de stand zachtjes roeren  combineert met de stand linksom werken.

Emulgeren

Bereid mayonaise, aioli of saladedressings met de ingrediënten en de kruiden volgens uw smaak.

Opkloppen met de vlinder

Gebruik de vlinder om ingrediënten zoals eiwit of slagroom luchtig te mengen of op te kloppen. Het maakt romige desserts, zoals chocolademousse, lekker licht en luchtig.

Stomen

Met stoomgaren eet je vitaminerijk, gezond en vetarm. Met de Thermomix en de Varoma zet u moeiteloos een volledig en gezond menu op tafel.

Wegen

De Thermomix weegt je ingrediënten precies volgens het recept. Je spaart plaats en tijd want je moet niet meer apart wegen, bijwegen of overgieten.

Garen / Verwarmen

Je kookt altijd op de juiste temperatuur. Gedaan met dingen die overlopen of aanbranden. De temperatuursensor houdt de door jou gekozen temperatuur precies aan.

Koken

Kookt alles voor jou. Je kiest de tijd, de temperatuur, de snelheid en de Thermomix doet de rest.

Pureren

Je maakt snel en lekker babyvoeding, broodbeleg, aardappel- en groentenpurees, dips, roomsoepen, enz.

Malen

De Thermomix maalt alle granen en olieachtige zaden zoals noten en sesam zonder problemen. Een deeg van vers gemalen granen is ook rijk aan voedingsstoffen en heel gezond.
Bakken met Marian
Manitobawijk 21
8420 Wenduine
(De Haan)
Telefoon
0496 622 511
E-mail
info@bakkenmetmarian.be
Privacy & voorwaarden
Vind me ook op
Thermomix is een gedeponeerd merk van Vorwerk. Deze site wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot.