Zoeken

Recepten - Desserts

Luchtige topping of vulling voor cupcakes of taarten

Ingrediënten voor de topping

– 200 g mascarpone
– 300 g room
– 120 g bloemsuiker
– 1/2 koffielepel vanille of amandel extract (optioneel)
– Eventueel kleurstof

Doe de mascarpone, room, bloemsuiker, extract (optioneel) beetje kleurstof (optioneel) in de Thermomix en meng.

20 sec / snelheid 3
Spatel alles naar beneden en meng nog eens.
20 sec / snelheid 3
Zet de vlinder op de messen en klop het mengsel op (het moet goed stijf zijn zoals opgeklopte room).
30 sec / snelheid 4
Breng over in een spuitzak en laat een half uur opstijven in de koelkast.
Bakken met Marian
Manitobawijk 21
8420 Wenduine
(De Haan)
Telefoon
0496 622 511
E-mail
info@bakkenmetmarian.be
Privacy & voorwaarden
Vind me ook op
Thermomix is een gedeponeerd merk van Vorwerk. Deze site wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot.