Bounty's
Ingrediënten
- 200 g gesuikerde gecondenseerde melk
- 125 g geraspte kokosnoot
- 200 g donkere chocolade
Doe de gecondenseerde melk en de kokos in de mengbeker en meng.
20 sec / snelheid 3
Schraap naar beneden en verwarm.
5 min / 70°C / snelheid 3
Leg bakpapier in een rechthoekige vorm. Smeer het mengsel op 2cm dikte uit en zet enkele uren in de koelkast.
Haal het opgesteven mengsel uit de vorm en snij in rechthoekjes (grootte van een bounty). Rond de hoeken af.
Plaats 30 min in de diepvriezer.
Doe de chocolade in de mengbeker en hak fijn.
5 sec / snelheid 10
Smelt de chocolade.
5 min / 50°C / snelheid 1
Breng de gesmolten chocolade over in een kommetje. Leg een reep op een vork en dompel die in de chocolade. Haal voorzichtig uit de chocolade, laat afdruppen en leg op een rooster om uit te harden (zet eventueel in de ijskast).