Zoeken

Recepten - Koekjes en wafels

Chocolade versieringen

100-150 g donkere chocolade (callets)

sprinkles (glitter suiker, dedoratie suiker)

sjabloon (maak je zelf!)

decopen van Lékué of spuitzak met zeer fijn spuitmondje

Maak zelf je sjabloon

Zoek een mooi lettertype of afbeelding.

Maak het sjabloon voor je chocolade versiering. 

Knip en plak de figuren/teksten in een tekstverwerkingsprogramma. 

Vergroot/verklein tot de gewenste afmetingen.

Druk het af en lamineer het.

Werkwijze chocolade versiering 

Doe de chocolade callets in de Thermomix en smelt

10 min / 50° C / snelheid 1

Breng de chocolade over in een spuitzakje (of decopen van Lékué) en teken op een sjabloon de versieringen. 

Laat uitharden (eventueel in de ijskast).

Bakken met Marian
Manitobawijk 21
8420 Wenduine
(De Haan)
Telefoon
0496 622 511
E-mail
info@bakkenmetmarian.be
Privacy & voorwaarden
Vind me ook op
Thermomix is een gedeponeerd merk van Vorwerk. Deze site wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot.