Sinterklaas cupcakes
180 g boter
135 g suiker
1 zakje vanille suiker (8-10 g)
4 eieren
180 g bloem
½ pakje bakpoeder (8-10 g)
snuifje zout
Cupcake papiertjes
mini mijtertjes (zie in afdruk recept)
135 g suiker
1 zakje vanille suiker (8-10 g)
4 eieren
180 g bloem
½ pakje bakpoeder (8-10 g)
snuifje zout
Cupcake papiertjes
mini mijtertjes (zie in afdruk recept)
Verwarm de oven op 175 °C
Mix de boter, suiker en vanillesuiker romig.
Mix de boter, suiker en vanillesuiker romig.
4 min / snelheid 4
Voeg de eieren één voor één toe en blijf mixen tot deze goed zijn opgenomen.
1 min / snelheid 4
Voeg het zout, de bloem en het bakpoeder beetje bij beetje toe, mix tot een luchtig beslag.
1 min / snelheid 4
Leg een cupcake-papiertje in elk de vormpje en verdeel het beslag over de vormpjes.
Bak de cupcakes 20 minuten in een oven op 175°C. Laat afkoelen op een rooster. Versier ze met een topping en de papieren mijters.