Paas Pannenkoeken
125 g SOLO
40 g suiker
2 zakjes vanille suiker
5 eieren
250 g bloem
500 g melk
Doe de boter in de mengbeker en smelt
3 min / 100 ° C / snelheid 1
giet over in een kommetje (of gebruik 2e beker)
Doe de eieren, suiker en vanillesuiker in de lege beker en klop los
30 sec / snelheid 3,5
Doe de bloem en het snuifje zout in de beker en meng
30 sec / snelheid 3,5
Giet geleidelijk de melk bij het mengsel terwijl de messen draaien
2 min / snelheid 3,5
Voeg tenslotte de gesmolten boter voorzichtig toe terwijl de messen draaien (tot je een glad deeg hebt, zonder klonters)
1 min / snelheid 3,5
TIPS
- Doe het deeg in een spuitfles, dat werkt gemakkelijker.
- Gebruik grote uitsteekvormen om je pannenkoekje in te bakken.
- Vet ze in met een bakspray.
- Haal het uitsteekvormpje met een ovenhandschoen uit de pan als de eerste kant gebakken is.
- Draai het pannenkoekje om.
Smakelijk!



