Bakworkshop: Deel 8
Bakworkshop deel 8
Klein gebak
Crème au beurre is een vulling die voor heel wat gebak gebruikt wordt.
Dat kan je maken met boter ent bloemsuiker. Maar dit is niet de fijne crème die we willen in ons klein gebak. Nee, je wilt een luchtige en lekkere crème en dan vraagt dit heel wat meer werk. In deze workshop komen verschillende bereidingswijzen voor boterroom aan bod.
Een workshop voor de hobby-bakker die toch al wat ervaring heeft. Kostprijs € 70 per persoon.
- Crème au beurre of boterroom (Italiaanse methode)
- Bokkenpootjes
- Javanais
Dat kan je maken met boter ent bloemsuiker. Maar dit is niet de fijne crème die we willen in ons klein gebak. Nee, je wilt een luchtige en lekkere crème en dan vraagt dit heel wat meer werk. In deze workshop komen verschillende bereidingswijzen voor boterroom aan bod.
Een workshop voor de hobby-bakker die toch al wat ervaring heeft. Kostprijs € 70 per persoon.
- Crème au beurre of boterroom (Italiaanse methode)
- Bokkenpootjes
- Javanais
U vindt geen geschikte datum in bovenstaande lijst?
Neem contact met mij op en we bekijken samen wanneer we een bepaalde workshop of demo voor u kunnen inplannen.