• Een thermomix bestellen kan ook telefonisch of per mail. Het toestel wordt gratis aan huis geleverd!
    Promo november: TM6 + extra beker + cover blade + kookboek aan €1389!
    Let op: prijsverhogingen vanaf januari 2022!

Workshops & Basisdemo's (initiatie)

Cursus Cookidoo

Cookidoo IN VOORBEREIDING

Leer alle kneepjes van de Cookidoo! Een eindeloze bron van inspiratie om je te helpen het juiste recept te vinden! Gedurende 2 uur leer je op een speelse manier hoe je vlot met de cookidoo kunt werken. Met praktische oefeningen leer je moeiteloos je weg vinden in de verzameling van 1000 de recepten.

- Wat is guide cooking?
- Hoe maak ik mijn eigen verzamelingen recepten?
- Hoe vind ik snel het recept dat ik wil maken?
- Hoe maak ik mijn boodschappenlijstje?
- Hoe vertaal ik recepten naar het Nederlands?-  Hoe bewaar je recepten die u wilt proberen. De volgende keer dat u moeite heeft om iets te vinden, kunt u snel door de recepten bladeren die u al eerder heeft bewaard.
-  Hoe plan ik menu’s vooruit via Mijn week. Dit geeft u de tijd om na te denken over het aanpassen van een recept of het vervangen van een ingrediënt waar uw dochter allergisch voor is. Voeg recepten toe aan uw boodschappenlijst, zodat u alles al binnen handbereik heeft als u begint met koken.
-  Hoe bewaar ik mijn  favorieten in collecties: groepeer recepten in lijsten op basis van uw behoeften, zoals “Te proberen”, “Maaltijden in 30 minuten” of “Een avondje vrij voor mama”. Zo vindt u uw favorieten nog sneller en kunt u snel beginnen met koken.
-  Hoe zoek je op basis van wat je in huis hebt: niks gepland voor vandaag? Alleen eieren of courgette op voorraad? Zoek naar deze ingrediënten en filter op totale tijd. De opties zullen u verrassen. Thermomix® helpt u op weg naar onverwachte maar heerlijke resultaten.
-  Hoe plan ik het vooraf klaarmaken van gerechten: als u een drukke week verwacht, kan Thermomix® u helpen bij het maken van voedzame, heerlijke maaltijden die voor later kunnen worden bewaard.U vindt geen geschikte datum in bovenstaande lijst?
Neem contact met mij op en we bekijken samen wanneer we een bepaalde workshop of demo voor u kunnen inplannen.
Bakken met Marian
Manitobawijk 21
8420 Wenduine
(De Haan)
Telefoon
0496 622 511
E-mail
info@bakkenmetmarian.be
Privacy & voorwaarden
Vind me ook op
Thermomix is een gedeponeerd merk van Vorwerk. Deze site wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot.